Filter op merk

Over Aimstools

AIMS tools is een vaste waarde als webwinkel en groothandel met producten voor de bouwsector, de doe-het-zelver en allerhande bedrijven die nood hebben aan machines, bevestigingsmateriaal, industrie, voeding, ijzerwaren, gepersonaliseerde en beschermende kledij, ...

Ons assortiment bestaat uit duizenden kwaliteitsproducten.

GAMMA

In tegenstelling tot andere webwinkels beperken we ons niet alleen tot de verkoop van elektrische machines maar trachten we een totaal pakket aan te bieden.

Van de door ons verkochte goederen leveren wij het totale gamma. Mocht u een artikel niet kunnen terugvinden neem dan zeker even contact op dan sturen we u een passende offerte. Vindt u dus een product niet terug in onze webshop? Neem dan zeker even contact met ons op!

GARANTIE EN REPARATIE

Alle producten uit ons assortiment worden geselecteerd en gecontroleerd op kwaliteit. Er geldt een 14 dagen niet- goed- geld- terug garantie voor producten waar u bij nader inzien toch geen behoefte aan heeft. Deze producten kunnen ongebruikt en in de originele verpakking naar ons worden teruggebracht.

Al onze machines genieten een volledige fabrieksgarantie. Alle machines kunnen ook bij ons binnengeleverd worden voor herstelling. Wanneer we de herstelling niet op korte termijn kunnen garanderen, zullen we zeker proberen u uit de nood te helpen met reservemachines uit onze eigen voorraad.

BETALING

Particulieren

  • Debit- en Creditkaarten
    Wij accepteren Debit- en Creditkaarten van Maestro, Visa en MasterCard. Alle transacties gaan via beveiligde systemen en worden afgehandeld door Atos Worldline, high-tech transactional services.
  • Vooruitbetalen
    Indien u niet online wilt of kunt betalen is er een mogelijkheid tot vooruitbetalen. Deze mogelijkheid kunt u gebruiken bij bestellingen via de webwinkel. Zodra wij het factuurbedrag hebben ontvangen sturen wij uw bestelling op.
    Onze bankgegevens zijn: Rekeningnummer 652-8124726-88(RECORD), ten name van AIMS tools Temse. IBAN (International Bank Account Number): BE 56 6528 1247 2688 BIC (Bank Identifier Code):HBKABE22. Vergeet niet uw factuurnummer te vermelden.

Belgische zelfstandigen en KMO ondernemingen

Zelfstandigen en KMO ondernemingen nemen best even contact op om de betalingscondities en evetuele kortingen te bespreken.

Nederlandse zelfstandigen en KMO ondernemingen

Indien u een BTW- vrije levering wenst te ontvangen, neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.

VERZENDING

De goederen worden verstuurd zodra wij de betaling ontvangen hebben. U kan ook steeds de goederen komen afhalen in ons magazijn mits telefonische verwittiging. Voor bestellingen onder de € 150 vragen wij €10 verzendingskosten
Zelfstandige en KMO ondernemingen nemen best even contact op om prijs- en betalingscondities te bespreken.